Over ons

Wij zijn SecuallGroup!

SecuallGroup is gespecialiseerd op diverse vakgebieden, met name Beveiliging, Track and Tracing, Netwerkbeheer, Mobile en VoIP telefonie, klanttevredenheid maar zeker ook de omgang met onze eigen medewerkers zien wij als het de belangrijkste binnen onze organisatie.

History

Algemeen directeur Jan Nettenbreijer heeft in 1996 Secuall Beveiliging opgericht.

Met de nadruk op professionaliteit en betrouwbaarheid heeft SecuallGroup zich met name in het Rotterdam en omstreken geprofileerd als
hét beveiligingsbedrijf voor bedrijven en particulieren.


Het prachtige bedrijfspand in Dordrecht is een ideale uitvalbasis om verder te groeien.
Daarom verleggen wij onze grenzen en is SecuallGroup inmiddels ook europees actief.

Onze klantenkring groeit, onze service en betrouwbaarheid groeien mee! 

SecuallGroup in het kort

SecuallGroup is een professionele en ervaren partner. Een goede voorbereiding, specialistische kennis en de juiste uitstraling zorgen voor de succesformule. Voor onze klanten betekent beveiliging al lang niet meer het hebben van een portier aan de deur. Beveiliging is onderdeel van de strategie geworden. Het draagt bij aan een succesvolle business, maar zeker ook aan de juiste uitstraling en communicatie met de gasten en het publiek. De toegevoegde waarde van SecuallGroup ligt in het creëren van comfort voor klanten. Het is onze vaste overtuiging dat een hecht team, écht contact en het bieden van kennis onlosmakelijk onderdeel zijn van de beleving die een organisatie aan zijn bezoekers wil bieden. Onze diensten sluiten aan op die beleving waardoor mensen onbezorgd kunnen genieten. Hiervoor werkt SecuallGroup volgens vaste richtlijnen waardoor medewerkers precies weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Een hecht team dat al jaren intensief samenwerkt en daardoor snel kan inspelen op incidenten.

Secuall Group zorgt ervoor dat je als ondernemer geen zorgen hebt over de sfeer of veiligheid. 

We leggen de lat zo hoog mogelijk. Uiterst professioneel, net zoals jij..