Netwerk

SecuallGroup installeert en onderhoud netwerkbeheer voor MKB. Onder netwerkbeheer valt het aansluiten van routers, regelen van bekabeling, installeren van Office pakketten, opzetten van Cloud omgevingen en nog veel meer. Neem contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Is uw bedrijfsnetwerk veilig?

Cloud oplossingen

Flexibele capaciteit on-demand, applicaties die altijd up-to-date zijn en geen zorgen meer om – of kosten aan – opslag en onderhoud. Ook het snel kunnen inzetten van nieuwe software behoort tot de winstpunten van cloud. Net als het vermogen om veel sneller en veel makkelijker te innoveren. En natuurlijk: betalen naar gebruik. De impact die cloud oplossingen op uw bedrijfsefficiency, kostenniveau, wendbaarheid en slagkracht heeft, staat buiten kijf.

Cloud oplossingen op maat

Maar, hoe kiest u een cloudoplossing die morgen ook nog past? En een cloudprovider die zich met daadkracht inzet voor uw organisatie? En welke criteria hanteert u daarbij? Bij SecuallGroup gaan we uit van uw behoeften: wat heeft uw organisatie nodig om flexibel te zijn? Onze cloud oplossingen zijn duurzaam en erop gericht om uw organisatie zo soepel mogelijk te laten aanpassen aan veranderende omstandigheden. Die oplossingen hebben we al in huis, of anders dragen we die specifiek voor uw branche of supply chain aan. Hands-on en met verstand van uw waardeketen. 

WiFi oplossingen

Een draadloos netwerk, ook wel WiFi netwerk genoemd is draadloze netwerk voor data-overdracht tussen 2 of meer apparaten. WiFi netwerken zijn er in alle soorten en formaten. Zo wordt een WiFI netwerk voor thuis vaker gebruikt voor gaming, netflix, muziek of online shoppen, terwijl een WiFi netwerk op kantoor wordt gebruikt om werkzaamheden uit te oefenen die verband houden met het bedrijf. Ongeacht het soort netwerk, is het een feit dat WiFI netwerken een steeds belangrijke rol spelen in het dagelijks leven. Je kunt er (bijna) niet meer zonder. Het is dan ook een grote irritatie als het WiFi netwerk niet goed genoeg werkt. Wij realiseren WiFI netwerken voor zowel consumenten als bedrijven.

Of het nu gaat om een appartement of hotel, om 1 of 500 gebruikers, om 3 of 3000 apparaten. Wij realiseren WiFi netwerken voor elke situatie. Veilig, snel, betrouwbaar en stabiel. Wij verzorgen het gehele traject, van advisering tot aan de oplevering en klantondersteuning. Door te werken met goed opgeleide monteurs en het gebruik van professioneel apparatuur zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw WiFi netwerk gewaarborgd blijft. Doordat wij onze materialen rechtstreeks inkopen, bieden wij u daarnaast goedkope prijzen.