Internetverbindingen

 SecuallGroup biedt u een scala aan type verbindingen, van ADSL, VDSL en gebundeld VDSL tot aan fiber en straalverbindingen. SecuallGroup maakt samen met u de beste keuze die bij uw situatie past. 

Welke verbinding gebruikt u nu?

Zo komen we regelmatig tegen dat het midden- en kleinbedrijf kiest voor een verbinding die eigenlijk bedoeld is voor particulieren. Voor deze particuliere lijnen gelden minder strenge eisen én zakelijke oplossingen zijn bij de meeste aanbieders meteen stukken duurder. Dit is niet het geval bij SecuallGroup, wij bieden verbindingen die wel aan de specificaties voor de zakelijke markt voldoen en die slechts enkele euro’s per maand meer kosten.

Houdt iemand uw verbinding in de gaten?

Wij bieden managed verbinden aan, zodat wij de aansluiting, instelling, het beheer en de monitoring voor u regelen. Zodat u verzekerd bent van snelle en betrouwbare verbindingen.Internet via satelliet

De tweerichtingsbreedbanddienst per satelliet is een ideale oplossing voor landelijke gebieden waar het leggen van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is.

Zakelijke markt

Satelliet internet is de ideale back-up oplossing voor de ondernemer. Veel ondernemers zijn afhankelijk van een stabiele, snelle internetverbinding en voor hen heeft de satelliet een back-upoptie die altijd werkt.

De maximaal aangeboden snelheid is momenteel 50 Mbps, meer dan genoeg om video's te bekijken, te e-mailen en VoIP-diensten te gebruiken.

Vul het formulier in en wij zullen uw berichten met onze mogelijkheden!
*Vergeet niet uw postcode en huisnummer te vermelden

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.